Kezdőlap

Éves horoszkóp a Zassán

Ma 2015.04.21, kedd, Konrád. Holnap Csilla.
Jégautózás a nagyokkal
Havas pálya és jó társaság fogadta azokat akik az ausztriai vezetési centrumba látogattak a Billzone által támogatott vezetéstechnikai napra.
napi általános horoszkóp

Olvasd el, mit mond a napi horoszkóp, mert a horoszkópod elárulja mit rejtegetnek neked a csillagok.
A napi horoszkóp figyelmeztet arra is, hogy kivel kell óvatosnak lenned és mit kell elkerülnöd.

heti általános horoszkóp

A heti horoszkóp az adott heti eseményeket mutatja. Nézd meg a heti horoszkópod, és cselekedj aszerint. A horoszkóp előtt nincsenek titkok, hát ne legyenek előtted sem!

heti szex horoszkóp

Mi várható az erotikában? A heti szex horoszkóp most fellebbenti a fátylat a hálószobai és az azon túli területekről. Kattints ide, ha szeretnéd a heti szerelmi horoszkópodat.

nagy éves horoszkóp

Az éves horoszkóp az egész év eseményeit vetíti előre, foglalja össze. Tanulmányozd időben az éves horoszkópod, hogy felkészülten várhasd a távolabbi eseményeket.

Küldj képeslapot ismerőseidnek!
Éves horoszkóp
2013 éves horoszkóp
Kos

Kos 2012 éves horoszkóp


(3.21 - 4.19)
Jó év lesz számodra a 2013-as. Minimális odafigyeléssel beoszthatod a rendelkezésre álló pénzt, sőt, még az is lehet, hogy megengedhetsz magadnak végre valamit, amiről eddig csak álmodoztál. Erre a legnagyobb esély az ősz elején várható. Sok munkára számíthatsz idén, de fáradozásod korántsem lesz hiábavaló, mert a befektetett energia meg fogja hozni a gyümölcsét.
Szerelmi téren sok kalandot és flörtöt jósolnak neked a csillagok. Kisugárzásod magával ragadja az ellenkező nem tagjait, ezért látványos eredmények és összetört szívek kísérhetik utad 2013-ban. Ha még nem találtad meg az igazit, érdemes a kegyeidre pályázóknak esélyt adni, mert ha első benyomás alapján válogatod és szelektálod ki őket, akkor előfordulhat, hogy éppen az igazit szalasztod el. Ha már megtaláltad a párod, akkor kapcsolatotokban a csillagok némi hullámzást jósolnak, hol a föld felett fogsz repülni a boldogságtól, hol pedig a pokolba kívánnád az egészet. Mielőtt azonban bármi kalandba kezdesz érdemes átgondolnod, hogy megéri-e számodra a váltás, vagy csupán pillanatnyi fellángolásról van-e szó. Gondold át alaposan és helyesen fogsz dönteni.
Fordíts az idén különös figyelmet szervezeted méregtelenítésére, ugyanis valószínűleg már nagyon felszaporodtak benned a méreganyagok és ha nem teszel ellene, akkor ez előbb-utóbb betegségbe sodorhat téged. Járj el szaunázni és iktass be néhány méregtelenítő és léböjt kúrát.
A szerencse idén nemcsak a munkádban, de magánéletedben is melletted lesz. Jó helyen és jó időben vásárolhatsz magadnak olyan dolgokat, amelyekkel kapcsolatban később is úgy láthatod, hogy megérte a befektetés. Munkádban néhány nagyszerű lehetőség tárul eléd. Igyekezz őket alaposan kihasználni.
Szerencseszámaid 2013-ra: 19,22,34,51,63
Nézd meg az általános heti horoszkópodat, a napi horoszkópodat és a heti szex horoszkópodat is!
Szintén Kos jegyben született: Christina Moore  
Kos

Bika 2012 éves horoszkóp


(4.20 - 5.20)
2012. nem az álmaid éve volt, bár a vége felé már úgy tűnhetett számodra is, hogy lassan kifelé tartasz a gödörből. Ez az érzés 2013-ban csak erősödni fog. Emberi kapcsolataid megerősödését jósolják neked a csillagok és anyagi téren is javulás várható. Bár lehet, hogy az összes adósságodat még nem fogod tudni letörleszteni és előfordulhat néhány aggasztó hónap is, összességében mégis elégedett lehetsz ügyeid alakulásával. Számíthatsz néhány új dologra is. Az, hogy ezek inkább jók lesznek, vagy inkább rosszak nem feltétlenül a tényektől, sokkal inkább a hozzáállásodtól fog függni, ezért igyekezz megőrizni optimizmusodat.
Szerelmi életed elég változatos lesz, mert nemcsak te igyekszel majd a kedvesed más oldalát is megtapasztalni, az élet is fog hozni számodra izgalmas és bizsergető dolgokat. A magányos bakok rátalálhatnak a szerelemre, amely önbizalmuk megerősödéséhez vezethet. Párkapcsolatban mindenekelőtt tartsd szem előtt, kezdeményezés nélkül nincs siker és ez nemcsak a párkeresők számára lehet tanács, hanem a kapcsolatban élőkre is.
A sok munka és a családon belül előforduló bonyodalmak rányomhatják bélyegüket az egészségedre is, ezért ragadj meg minden alkalmat, hogy a benned felmerülő feszültséget levezesd. Válassz olyan testmozgást, amely megmozgatja izmaidat és jól kifáraszt. A felszabaduló adrenalin pedig segít neked abban, hogy könnyebben feldolgozd a téged érintő problémákat.
Most a bátor bakoké lehet a szerencse, főleg a munkahelyi ügyeket illetően. Ez lehet egy fizetésemelés vagy előléptetés kérése, de jelentkezhet egy visszautasíthatatlan állásajánlat keretében is. Ha vállalkozásba kezdesz, ahhoz is tökéletes ez az év, de mindenképpen tájékozódj jogi ügyekben, mielőtt komoly lépésekre szánod el magad.
Szerencseszámaid 2013-ra: 14,28,42,45,75
Nézd meg az általános heti horoszkópodat, a napi horoszkópodat és a heti szex horoszkópodat is!
Szintén Bika jegyben született: Dennis Rodman  
Bika
Bika
Ikrek

Ikrek 2012 éves horoszkóp


(5.21 - 6.21)
2013 elején számíthatsz sikerekre, főképp anyagi téren, a csillagok támogatni fognak céljaidban. Az eredmények elsőre nem lesznek látványosak, de összességében tökéletesen elégedett lehetsz ezzel az évvel. Kedvező lesz ez az év a befektetések szempontjából is és remek időzítés, ha szeretnél új vállalkozást beindítani.
A szerelemben idén az érzékek helyeződnek a középpontba és alkalmad lesz szexuális kultúrádat fejleszteni. Mindeközben páratlan mélységeket és intimitást élhetsz meg kedveseddel, amely segíthet kapcsolatotok elmélyítésében. Ha épp nincs párkapcsolatod, akkor ez az év végre változást hozhat, mert a csillagok utadba sodorhatják azt, akivel úgy érezheted, hogy végre valaki, akivel le tudod élni az életedet. Több ígéretes jelölt is felléphet a színen, ezért körültekintően kell választanod. Nem biztos, hogy mindig a szívre, néha az ész érvekre is hallgatnod kell.
Ami az egészséget illeti, hangsúlyt kell helyezned a testmozgásra, mert 2013-ban könnyebben ragadhatnak rád a kilók, mint egyébként. Felejtsd el az otthonülő programokat és mozdulj ki a természetbe ahányszor csak teheted. A friss levegő és a testmozgást csodákat tehet az egészségeddel. Ha továbbra is lusta vagy megmozdulni, a betegségek is könnyebben utolérnek.
Szerencséd lesz a szerencsében, főleg, ha esélyt is adsz neki. Néha nyugodtan kockáztathatsz, mert csak akkor nyerhetsz, ha megteszed a magad tétjét. Persze ebben is kövesd a mértékletességet és ne támaszkodj mindig rá, mert ha sokat kísérted, elpártolhat tőled.
Szerencseszámaid 2013-ra: 19,54,68,80,87
Nézd meg az általános heti horoszkópodat, a napi horoszkópodat és a heti szex horoszkópodat is!
Szintén Ikrek jegyben született: Clint Eastwood  
Ikrek

Rák 2012 éves horoszkóp


(6.22 - 7.22)
Mindenképpen pozitívabb év várható, mint amilyen a 2008-as volt. Ha nem is sikerült minden úgy, ahogy eltervezted, most végre újult energiával vetheted bele magad a tervekbe és amit most elhatározol, azt sikerre is viszed 2013-ban. Állhatatosságodnak és kitartásodnak köszönhetően nem csak a rövid távú célokat tudod elérni, de hosszabb távon is megalapozhatod, illetve elmélyítheted a jövődet. Érdemes a terveidet alaposan előkészíteni és átgondolni, mert csak így kerülheted el, hogy sok felesleges munkát végezz.
Ha még nincs párkapcsolatod, akkor 2013 igazán a te éved lesz, hiszen szinte garantált a hosszú távú kapcsolatok kialakulásának lehetősége. Kezdeményezőkészségednek köszönhetően szinte megbabonázod az ellenkező nem tagjait és kisugárzásodnak a kiszemelt sem fog tudni ellenállni. A kapcsolatban élőknek pedig nagyon fontos lesz a lelki nyitottság és a bizalom. Ennek köszönhetően szinte szárnyra kelhet a köztetek lévő bizsergés, amely nagyon jótékony lesz a közöttetek fűződő kötelékre. A vízöntők számára fontos a kiegyensúlyozottság és ezt a szerelemben is megtalálják 2013-ban.
Egészségi állapotodban nem várható nagy változás, legalábbis negatív irányba. Kisebb betegségekre természetesen most is számíthatsz, és ezek is inkább a felső-légúti szakaszra korlátozódnak. Éppen ezért, ha teheted, kerüld el a nagy tömegeket, illetve adasd be magadnak a megfelelő védőoltásokat. Fordíts több figyelmet a táplálkozásodra, nem is annyira az összetételére, mint inkább a mennyiségére, mert hajlamos lehetsz túlzásba vinni a dolgot ami pedig nem várt súlygyarapodáshoz vezethet.
A szerencse sem fog elkerülni 2013-ban, lesz ugyanis néhány olyan alkalom, amikor a legváratlanabb helyről és személytől fog érkezni a segítség akkor, amikor már nem is igazán számítottál rá. Ehhez nem kell mást tenned, mint jobban ápolni kapcsolataidat mint tavaly.
Szerencseszámaid 2013-ra: 27,56,70,88,90
Nézd meg az általános heti horoszkópodat, a napi horoszkópodat és a heti szex horoszkópodat is!
Szintén Rák jegyben született: Lindsay Lohan  
Rák
Rák
Oroszlán

Oroszlán 2012 éves horoszkóp


(7.23 - 8.22)
Nagy bizakodással indulsz neki ennek az évnek és nem is hiába. Bár 2013. első hónapjaiban úgy tűnhet számodra, hogy szinte semmi sem sikerül, de ennek az érzésnek nyáron már nyoma sem lesz. Sok munkád lesz idén, ezért most különösen oda kell figyelned arra, hogy a magánéleti kapcsolataidat is ápold, mert szeretteidnek nagy szükségük lesz rád. Anyagi szempontból hullámzó évet tudhatsz a magadénak, de a rád olyan jellemző találékonysággal megterhelés nélkül veszed majd az akadályokat.
A szerelemben komoly kapcsolati sikerek várhatók. Kedveseddel mindent meg fogtok tudni beszélni és egymás támaszai lehettek a nehezebb időkben is. Amibe csak kezdtek, az 2013-ban sikerre vihető, ezért nyugodtan vágjátok bele a fejszéteket nagy horderejű dolgokba is. Ha még az igazit keresed, akkor is jót jósolnak neked a csillagok. Tavasz végén, nyár elején komoly kapcsolat veheti kezdetét, már csak azon múlik minden, mennyire szeretnél a közeljövőben hosszú távra elköteleződni. Nézz körül és vedd észre azt, aki már régóta epekedik utánad, csak nincsenek meg a megfelelő eszközei ahhoz, hogy megléphesse feléd azt a bizonyos első lépést.
Egészségedre rányomhatja bélyegét a téged körülvevő stressz, ezért igyekezz a benned lévő feszültségeket sporttevékenységben levezetni. Bár alapvetően minden rendben van nálad, mégis előfordulhat, hogy a lelki problémák testi bajokban ölthetnek testet. Fontos, hogy ki tudd magadból beszélni azt ami bánt, ezzel nagyon sokat tehetsz a lelki egészségedért is.
A szerencse nem fog elkerülni téged 2013-ban. Az év első harmadában jó viszonyt alakíthatsz ki munkatársaiddal, vagy vállalkozásodhoz találhatsz jó partnereket. Érdemes a szerencsédnek segíteni azzal, ha időnként vásárolsz sorsjegyet, vagy lottószelvényt.
Szerencseszámaid 2013-ra: 2,9,29,46,89
Nézd meg az általános heti horoszkópodat, a napi horoszkópodat és a heti szex horoszkópodat is!
Szintén Oroszlán jegyben született: Jeff Gordon  
Oroszlán

Szűz 2012 éves horoszkóp


(8.23 - 9.22)
Izgalmas és élménydús évre számíthatsz, amely egyaránt tartogat jót és rosszat is számodra. Próbálj meg minél több barátot szerezni magadnak ebben az évben, mert a most kötött ismeretségek tartósabbnak bizonyulhatnak az eddigieknél is.
Szerelemben idén megtalálhatod a megnyugvást és ez kapcsolatod megszilárdulásához vezet. Fontos, hogy hallgasd meg párodat és ha időnként akaratosabb is vagy a kelleténél, mindig engeszteld ki őt és rendezz számára néhány olyan napot, ami csak róla szól. Ha még nincs kapcsolatod, 2013. tavaszán utadba sodorhat valakit a sors, akivel hosszabb távon is el tudod képzelni majd az életed. Ne dönts elsőre pusztán a szíved alapján, hagyd meg a második lehetőséget is a közeledésre, mert ellenkező esetben elszalaszthatod a legjobb alkalmat.
Egészségeddel kapcsolatban helyezz nagyobb hangsúlyt az egészséges táplálkozásra és fogyassz a tavalyinál sokkal több zöldséget, csak gyümölcsből ugyanis nem tudod fedezni a szükséges vitaminokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy immunrendszered a maximálisan működhessen. Helyezd a fő hangsúlyt 2013-ban a lábadra, azon belül is a lábfejedre. Járj pedikűröshöz és gyakran polcold fel, így elkerülheted az ólmos láb okozta kellemetlen érzetet.
Karriered szempontjából változatos, de több problémával teli év várható. Valószínűleg többet kell dolgoznod az idén azért, hogy feletteseid elégedettek legyenek veled. Kollégáid azonban elismerik az erőfeszítéseidet, így körükben nagy elismertségre tehetsz szert.
A szerencse területén felemás dolgokat jósolnak a csillagok. Lesz úgy, hogy nem tudsz élni a felmerült lehetőséggel és emiatt kissé elkeseredhetsz. Nyáron azonban váratlanul összejönnek a dolgok és anélkül juthatsz előrébb, hogy ezért különösen tenned kellene.
Szerencseszámaid 2013-ra: 9,58,59,66,74
Nézd meg az általános heti horoszkópodat, a napi horoszkópodat és a heti szex horoszkópodat is!
Szintén Szűz jegyben született: Gene Kelly  Michael Chiklis  
Szűz
Szűz
Mérleg

Mérleg 2012 éves horoszkóp


(9.23 - 10.22)
Sikeres év vár rád, ezt jósolják neked a csillagok 2013-ra. Ha nem is lesz igaz, hogy bármi amihez nyúlsz az arannyá válik, de munkád gyümölcse várhatóan az idén fog beérni, ezért lesz elég alkalmad arra hogy learasd a babérokat. Figyelj arra, hogy milyen papírokat írsz alá, olvasd el az apró betűs részeket, különben kellemetlen meglepetések várnak rád a későbbiekben. Nyáron kisebb hullámvölgybe kerülhetsz, de ez az állapot nem tarthat sokáig, ezért maradj bizakodó és keress új lehetőségeket.
Szerelmi téren több hódítás is várható, mivel kisugárzásodnak köszönhetően szinte ragadnak rád az ellenkező nem tagjai. Ha kapcsolatban élsz, alaposan gondold meg, hogy mibe vágsz bele és meddig mész el, mert nem biztos, hogy megéri a váltás, főleg, ha csak néhány kecsegtető alkalom után érzel döntési kényszert magadban. Ellenben, ha magányos vagy, akkor a hódításaid közül kedvedre válogathatsz, a jelöltek között lesz olyan, akivel kölcsönösen elragadhatjátok egymás szívét. Lesz köztük olyan akivel rövid, ám annál perzselőbb éjszakákat tölthetsz el, de olyan is, akire érdemes egy egész életet alapozni. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet.
Ami az egészséget illeti, vissza kell fognod a nassolás és csipegetés iránti vágyaidat, mert ha nem vigyázol, 2013-ban átvehetik az uralmat feletted a plusz kilók. A mozgás önmagában nem elég, ezért oda kell figyelned a táplálkozásra is. Természetesen nem kell magad megfosztani minden jótól, de azért egy kis extra figyelem csak a hasznodra lehet.
Karrieredben most sok minden azon múlik, hogy milyen rugalmassággal tudod kezelni a dolgokat és felismered-e a nagy lehetőségeket, ha azok megtalálnak. Sok érdekes területet fedezhetsz fel és sok dolgot a javadra is fordíthatsz. Változatos, izgalmas év áll előtted, amely jobb pénzügyi helyzetet hozhat számodra. Kitartásod és munkabírásod 2013-ban meg fogja hozni számodra a vágyott sikert.
A szerencse is melléd szegődik és a legváratlanabb helyzetekből fogsz tudni kimászni ennek köszönhetően. Persze nem szabad csak erre alapoznod az évet, de amikor más lehetőségek már elfogynak, akkor váratlan segítségként a szerencséd fog kirántani téged a bajból.
Szerencseszámaid 2013-ra: 9,22,27,71,83
Nézd meg az általános heti horoszkópodat, a napi horoszkópodat és a heti szex horoszkópodat is!
Szintén Mérleg jegyben született: Gwen Stefani  
Mérleg

Skorpió 2012 éves horoszkóp


(10.23 - 11.21)
Számodra 2013. első fele hordozza a szerencsésebb időszakot. Több mindenbe belevághatsz és úgy tűnik, hogy ennek nagy része be is váltja a hozzá fűzött reményeket. Ha lassan és módszeresen haladsz előre, akkor kitartásod meg fogja hozni számodra a vágyott célt, legyen szó munkahelyi elismerésről, vagy párkapcsolati kérdésekről. Az év második felében várható némi előre nem tervezett kiadás, ezért jól teszed, ha tartalékolsz egy kisebb összeget ennek fedezésére.
Szerelemben hagyd meg a másik félnek a kezdeményező szerepet, vagy ha az illető túlságosan félénknek bizonyulna, akkor csak lassan, lépésről lépésre kerülj hozzá közelebb, mert a tökéletes bizalmát nem fogod tudni elérni, ha lerohanod őt. A dolgok lassú megközelítése nem csak új szerelmek esetén igaz, hanem akkor is, ha már hosszú ideje vagytok együtt. Párod ugyanis egy egészen új oldaláról mutatkozhat be, amely még téged is meglephet. A döntés mindenesetre a te kezedben lesz még akkor is, ha a látszat mást mutat, ezért akár komolyabb horderejű dolgokba is belevághattok. Bárhogy is alakuljanak a dolgok, egy biztos: szerelmi téren igen izgalmasnak ígérkezik számodra ez az év.
Figyelj oda az egészségedre, mert szervezeted sebezhetőbbnek bizonyulhat az átlagosnál, ezért ha nem védekezel megfelelően vitaminokkal és gyakori kézmosással, könnyen elkaphatsz mindenféle nyavalyát. Ha eddig nem mozogtál rendszeresen, akkor eljött az ideje, hogy tegyél valamit. Étkezési téren is van mit javítanod, de ebből is inkább kevesebbet változtass, de azt hosszabb távon, mintsem egy hét makrobiotikus étrend után térj vissza a zsírdús, húsban gazdag táplálkozásra.
A szerencse veled lehet 2013-ban, de ehhez neked is tenned kell, mert enélkül semmi sem hullik csak úgy az öledbe. Játssz néha szerencsejátékon, vegyél sorsjegyet, tombolát, vagy lottót, de ebben is maradj mértékletes. Ha túl nagy nyereményre nem is, de néhány kisebbre mindenképpen számíthatsz, mert Fortuna honorálni fogja kitartásodat.
Szerencseszámaid 2013-ra: 34,36,43,56,64
Nézd meg az általános heti horoszkópodat, a napi horoszkópodat és a heti szex horoszkópodat is!
Szintén Skorpió jegyben született: Kevin Kline  Julia Roberts  Árpa Attila  
Skorpió
Skorpió
Nyilas

Nyilas 2012 éves horoszkóp


(11.22 - 12.21)
Anyagi nehézségeket tartogat számodra ez az év, különösen, ami a kezdeti időszakot jelenti. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy kitűnő látásmódodnak és remek kapcsolatteremtő képességednek köszönhetően megtalálod azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével gyorsan túl tudsz jutni a problémákon. Az év második felére sikerül rendezni szinte az összes anyagi jellegű problémát, de ez nem jelenti azt, hogy innentől két kézzel szórhatod a pénzt. Legyen a fő alapelved 2013-ban az okos gazdálkodás és a takarékos beosztás.
A szerelemben kedvező év lesz számodra az idei. Bár kedvesed tisztában lehet azzal, hogy te vagy számára az igazi, de a legjobban akkor teszed, ha ezt időről időre te is tudatosítod benne. A testiség főszerephez juthat nálatok az idén, amely mindkettőtök számára biztosítja a boldog és elégedett párkapcsolat lehetőségét. Ha úgy érzed, hogy még nem találtad meg az igazit, akkor 2013. ebből a szempontból igazán remek lehetőségeket rejt. Várhatóan lesz néhány futó kaland az életedben, de végül megtalálhatod azt, aki igazán fontossá tud válni számodra. Az illető lehet, hogy közelebb van már most hozzád, mint azt te valaha is képzelted volna.
Egészség területén várhatóan végigkísér téged egy kisebb fáradékonyság, ami valószínűleg abból fakad, hogy a munkahelyen vagy a családi életben többet vállalsz magadra, mint az valójában jólesne. Komolyabb betegségre nem kell számítanod, de ez nem jelenti azt, hogy egészségedre nem kell figyelmet fordítanod. Járj el rendszeresen mozogni, hogy megtartsd szervezeted ellenállóképességét.
Karrieredben komoly előrelépések nem várhatóak, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy nagyon aggódsz azért, nehogy elveszítsd a munkahelyedet. Biztos lehetsz abban, hogy jól végzed a munkádat, ezért főnökeid elégedettek veled. Ameddig számítani tudnak rád, addig nem vagy veszélyben. A munkahelyi flörtöket és kísértéseket azonban inkább hárítsd el, mert ha munkahelyvesztést nem is eredményeznek, jócskán megbonyolíthatják a helyzetedet.
A 2013-as év fejlődésed szempontjából kiemelkedő lesz, ezért nézz utána, hogy mivel szeretnél még foglalkozni. Iratkozz be egy iskolába, végezz el egy tanfolyamot, vagy menj továbbképzésre. Ezek nemcsak a munkával kapcsolatos feladataidban lesznek segítségedre, de remekül is fogsz szórakozni.
Szerencseszámaid 2013-ra: 12,33,37,42,54
Nézd meg az általános heti horoszkópodat, a napi horoszkópodat és a heti szex horoszkópodat is!
Szintén Nyilas jegyben született: John G. Avildsen  Marla Sokoloff  Mark Ruffalo  
Nyilas

Bak 2012 éves horoszkóp


(12.22 - 1.19)
Néhány nagyobb kiadásra számíthatsz, főként az év elején és közepén, de aztán az év második felében lassan minden visszazökken a rendes kerékvágásba. Ha eddig hajlamos voltál a halogatásra, ez 2013-ban már nem lesz megfelelő technika, ezért kénytelen leszel szembenézni a felhalmozódott ügyekkel. Minél hamarabb rendezed ezeket a dolgokat, annál kevésbé fognak nyomasztani téged a lezáratlan dolgok az év hátralevő részében. Ha nagyobb kiadást tervezel, azt érdemes inkább a nyár elején megtenni, mert 2013. első fele nem megfelelő ezekhez.
Bár a szerelemben nem alakul minden teljesen zökkenőmentesen, mégis sikeres évet tudhatsz majd magadénak. Ha magányos vagy, főként a nyári hónapokban számíthatsz néhány futó kalandra és rövidebb kapcsolatra, majd az ősz fogja meghozni számodra a várva várt személyt. A párkapcsolati kérdések közül néhányban dűlőre kell majd jutnod, ami akár komoly döntések meghozatala is lehet. Semmiképpen ne kapkodd el a dolgot, de ha elszánod magad, akkor elhatározásodat mindenképpen vidd véghez. A baráti kapcsolatok 2013-ban külön figyelemhez jutnak.
Az egészség területén az idén a veszélyeztetett terület nyaktól felfele helyezkedik el nálad, ezért fordíts figyelmet arra, hogy akár problémamentesség esetén is végeztess szűrővizsgálatot. Menj fogászatra, szemészetre, ha pedig a hideg időszakban fájdalmaid vannak, érdemes felkeresni egy orr-fül-gégészt is.
Szerencsédnek elébe kell menned idén és segíteni neki, hogy rádtaláljon és veled is maradjon. Vegyél néha sorsjegyet, vagy játssz nyereményjátékokban, 2013-ban ugyanis szerencsésebb jövőt jósolnak neked a csillagok a tavalyinál. Csak rajtad áll, mennyire élsz az eléd toppanó szerencséddel.
Szerencseszámaid 2013-ra: 42,65,67,74,86
Nézd meg az általános heti horoszkópodat, a napi horoszkópodat és a heti szex horoszkópodat is!
Szintén Bak jegyben született: Maggie Rizer  
Bak
Bak
Vízöntő

Vízöntő 2012 éves horoszkóp


(1.20 - 2.18)
Az elmúlt időszak nem volt könnyű számodra, de most eljött a te időd. Pénzügyi téren jelentős sikerek várhatóak, akár fizetésemelésről, akár munkahelyváltozásról vagy egyéb nem várt jövedelemről van szó. Ez nem jelenti ugyan azt, hogy felkerülsz Magyarország első száz leggazdagabb emberei közé, de mindenesetre kicsit fellélegezhetsz és a fenyegető anyagi gondok távolabb kerülnek tőled.
Szerelemben az év eleje nem ígérkezik túl eseménydúsnak, inkább a megszokás, néha az unalom lesz rá jellemző. Ha magányos vagy, az első néhány hónap nem hozhat jelentősebb változást, de ez a rossz időszak sem tart örökké. A tavasz beköszöntével megélénkül körülötted az élet és váratlan ajánlatokat kaphatsz. Partnerkapcsolatokban is felpöröghetnek az események és beindul néhány olyan láncolat, amelynek meg lehet ugyan jósolni a végét, de nem árt megvárni a történéseket, hiszen minden csak akkor jó, ha a vége is az. A legtöbb amit tehetsz, hogy szakítasz elegendő időt magadra, arra, hogy mind testileg, mind pedig lelkileg a legjobb formádat tudd hozni.
Az egészség területén komoly károkat okozhat, ha túlságosan stresszeled magad olyan dolgokon, amelyek rajtad kívülálló okok miatt történnek. Most tényleg azzal teszed a legjobbat magadnak, ha csak azzal foglalkozol, ami téged is érint, és aminek a kimenetele tőled is függ. Tavasszal fizikailag nem leszel a toppon, de aztán nyárra sikerül pótolni az elveszett tartalékokat. Ősszel légy óvatos, könnyebben utolérhetnek a megfázásos betegségek.
Szerencsére a boldogság nemcsak beköszönt, de tartósabban vendéged is marad 2013-ban és sok kellemes élmény vár rád. Ha ingatlanvásárláson, felújításon, vagy új berendezésen töröd a fejed, a szerencséd veled lesz és pontosan azt a stílust találod majd meg, amelyek korábban már megálmodtál magadnak.
Szerencseszámaid 2013-ra: 11,14,39,72,78
Nézd meg az általános heti horoszkópodat, a napi horoszkópodat és a heti szex horoszkópodat is!
Szintén Vízöntő jegyben született: Mary McCormack  Beverley Mitchell  
Vízöntő

Halak 2012 éves horoszkóp


(2.19 - 3.20)
Az év első felét fordítsd arra, hogy lezáratlan pénzügyeidnek a végére járj. Ha tartozásod van, akkor igyekezz azt minél hamarabb rendezni, illetve ha hosszú távú hitellel rendelkezel és nincs lehetőség előtörlesztésre, akkor inkább tegyél félre egy kisebb összeget, mert a későbbi szorult helyzetben nagy segítségedre lehet. Nyár végével aztán szinte tökéletesen rendeződnek az anyagi dolgok és te is fellélegezhetsz. Ha kellően nyitott és barátkozó vagy, idén sok új, értékes barátságra tehetsz szert.
Szerelmi téren mindenképpen kedvezőbb év várható a tavalyinál, bár átütő siker csak akkor fog a küszöbödön állni, ha minden körülmények között arra törekszel, hogy a meglévő, vagy az ígéretes kapcsolatokat lassan mélyítsd el. Nem lesz könnyű dolgod, hiszen ebből a szempontból 2013. nem igazán a skorpiók éve, de kellő kitartással váratlan boldogság köszönthet rád. Ha lesz is néhány mélypont a szerelmi életedben, törekedj arra, hogy ne veszítsd el derűlátásodat, mert ha a nehézségek miatt meghátrálsz vagy feladod a küzdelmet, csak sokára köszönthet rád az igazi boldogság.
Egészségileg fordíts külön hangsúlyt az egészségesebb táplálkozásra. Bár komolyabb megbetegedéstől nem kell tartanod 2013-ban, ez nem jelenti azt, hogy most aztán két végén égetheted a gyertyát. Optimizmusodat nem fogja befolyásolni a leterheltség és derűlátásodnak köszönhetően a kisebb megbetegedésekből is gyorsan ki fogsz lábalni. Ha már többször is elhatároztad, hogy lemondasz egy-egy káros szenvedélyről, akkor ez az év végre sikert hozhat neked abban, hogy ezirányú törekvéseidet siker koronázza.
Szerencsés nyarat tartogatnak számodra a csillagok. Vagy munkahelyi előmeneteled vesz váratlan, de annál kedvezőbb fordulatot, esetleg pénzjutalmat kapsz, de a szerencséd nyilvános elismerésben is megnyilvánulhat. Az idénre tervezett nyaralás várhatóan tökéletesen sikerülhet még akkor is, ha nem két hetes luxus hajóútra mész, hanem csak néhány napra valahova kedveseddel, családoddal vagy a barátaiddal.
Szerencseszámaid 2013-ra: 2,13,38,83,90
Nézd meg az általános heti horoszkópodat, a napi horoszkópodat és a heti szex horoszkópodat is!
Szintén Halak jegyben született: Lisa Loeb  Chris Webber  
Halak
Halak
Celebfigyelő
Celebfigyelő
Horoszkóp
Horoszkóp
Képeslap
Képeslap
Nyereményjáték
Nyeremény
Kezdőlap | Magazin | Hasznos lapok
Hírlevél    Kapcsolat    Médiaajánló    Partnereink    Jognyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat    Webmestereknek    Források   
Copyright 2007-2009 ___. Minden jog fenntartva. A Zassa márkanév, a zassa.hu domain és a Zassa logó ___ védjegyei.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 7+, Firefox 2+, vagy Google Chrome böngésző ajánlott.